WEB DESIGN

Servicii TechSmart - WEB DESIGN

Fie că vorbim de un start-up sau de un business deja consacrat, am reușit să mulțumim peste 150 de clienți. Oricând ai nevoie de păreri pertinente sau soluții creative pentru site-ul tău, îți stăm la dispoziție 24/7/365.


Peste 70% din proiectele noastre de webdesign și promovare online provin de la clienții existenți și din recomandări. 95% din clienții noștri colaborează în continuare cu noi. Nu am abandonat niciodată un proiect.

WEBSITEURI DE PREZENTARE

Realizăm website-uri intuitive, prietenoase și ușor de folosit pe orice dispozitiv. Ne folosim de cunoștințele de webdesign pentru a aduce business-ului dumneavoastră avantajul competitiv de care are nevoie pentru a se impune în mediul online.

MAGAZINE ONLINE

De la alegerea celei mai bune platforme de dezvoltare a proiectului la conceperea unei campanii inteligente de promovare online, vă consiliem și oferim soluții pas cu pas. pentru ca afacerea dumneavoastră sa prospere.

BRANDING & IDENTITY

Este vizualul esențial într-o campanie de promovare? Poate o culoare sau o linie să schimbe perspectiva unui potențial client? Răspunsul este DA. Concepem pentru fiecare proiect o identitate vizuală unică, esențială pentru a construi un brand.

OPTIMIZARE SEO

A fi prezent în mediul online nu este suficient ca să atragi clienți. Pentru a grăbi lucrurile ai nevoie de optimizare, ceea ce înseamna că vizitatorii sunt atrași pe website prin instrumentele de căutare pe care le folosesc. În plus, tehnicile SEO permit filtrarea acestor vizitatori, adică atragerea doar a celor interesați de produsele tale.

GAZDUIRE WEB

Garantăm un up-time minim de 99.9% și oferim o perioadă de testare a serviciilor de 15 zile, timp în care vă puteți convinge de calitatea pachetelor de găzduire disponibile. Asigurăm transferul gratuit al website-ului pe care îl deții la o altă companie în cazul în care utilizezi platforma WHM/cPanel sau ne oferi un backup complet al site-ului și suport tehnic 24/7/365.
Suntem la curent cu ultimele tehnologii din domeniu și realizăm website-uri ce se încarcă rapid, arată excelent și pot fi vizualizate pe orice tip de dispozitiv.
Punem accentul pe obiectivele clientului. Suntem întotdeauna orientați spre rezultate, fie că facem webdesign sau promovare online. Răspundem întotdeauna la telefoane și suntem de găsit când este nevoie de noi.

CERE O COTATIE DE PRET