RETELISTICA

Servicii TechSmart - RETELISTICA

Techsmart Management este o companie care ofera consultanta si servicii in domeniul IT cu sediul in Bucuresti, Romania. Obiectivul Techsmart Management este sa ofere cele mai bune solutii IT, solutii de optimizare a infrastructurii IT si a serviciilor aferente.


Compania noastra are experienta in urmatoarele arii:

SERVICII DE INFRASTRUCTURA

Structurate pentru Linux, Windows, VMware, retele, solutii de stocare si backup, solutiile noastre de infrastructura pot mari ROI prin preturi convenabile si prin modelul nostru de servicii.

ARHITECTURI ENTERPRISE

Oferim servicii de design si implemetare de arhitecturi si solutii IT, pornind de la design-ul datacenter-ului sau al sediilor afacerii dumneavoastra pana la arhitectura de proiect pentru toata infrastructura/solutia IT, urmarind un plan de implementare care sa se plieze pe cerintele dvs.

SERVICII CLOUD

Mergem pe abordarea de solutii complete de cloud end-to-end astfel incat putem oferi afacerii dvs. un pachet complet de integrare in cloud sau daca se doreste cloud hybrid, cu integrarea infrastructurii deja existente in cadrul afacerii dvs. cu serviciile online. Unele din solutiile la cheie includ: Office365, Microsoft Azure Active Directory, Exchange, Cloud Backup.

SOLUTII UNIFICATE DE MANAGEMENT (UEM)

Oferim solutii unificate de management al terminalelor din cadrul companiei dvs. Oferim solutii de automatizare al managementului de software, de reinstalare al statiilor, de instalare automatizata a patch-urilor de securitate, solutii de masurare si raportare al software-ului din cadrul intregii companii. Deasemenea pot fi incluse si solutii de self-service pentru angajati care pot fi portate pe tot spectrul de terminale si clienti ai companiei: statii de lucru, telefoane sau servere.

SERVICII DE SECURITATE

Noi va asiguram ca toate terminalele companiei sunt protejate prin solutii de antivirus cu management centralizat, politici de grup sau de acces.
Compania noastra are experti certificati Microsoft care va pot oferi cea mai buna consultanta si cele mai bune solutii din domeniu. O parte din serviciile Microsoft pe care le putem furniza sunt:

- Active Directory design, implementare si configurare;
- Solutii de email Exchange, implementare si configurare, setup-uri hybrid si servere in cluster;
- Windows Server: DNS, DHCP, Clustering, Hyper-V;
- Microsoft System Center Configuration Manager 2012, 2016;
- Microsoft System Center Operations Manager 2012, 2016;
- Microsoft System Center Data Protection Manager 2012;
- Microsoft SQL Server instalare si configurare;
- Integrarea cu serviciile de cloud Office365, configurarea acestora

Alte servicii si tehnologii pe care le putem furniza includ:

- Dezvoltarea si intretinerea politicilor de backup cu salvarea datelor intr-o alta locatie de retea sau off-site disaster recovery;
- Implementarea unei politici unitare de antivirus cu management centralizat si mentinerea in permanenta a unui mediu IT lipsit de amenintari informatice (virusi, exploits, worms, etc);
- Managementul infrastructurii de masini virtuale (Hyper-V, VMWare);
- Configurarea infrastructurii de retea (design, implementare, vlan-uri multiple, WiFi distribuit, samd).

CERE O COTATIE DE PRET